Βράβευση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την εξαγωγική της δραστηριότητα

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

«ACTIVE GREECE 2017: Διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας»

Στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας “Active Greece 2017”, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, βραβεύτηκε ως μια από τις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις στον κλάδο της, στην Ελλάδα.

Η εταιρεία διακρίνεται, για 2η φορά, για την ανάπτυξή στις εξαγωγές, τη σημαντική επένδυση που κάνει τα τελευταία χρόνια στην εξωστρέφεια, τιμώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό. Ο κ. Γιάννης Δημητρόπουλος, διευθυντής υποκαταστήματος Αθηνών, της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Είδαμε την κρίση ως ευκαιρία και επενδύσαμε στην ανάπτυξη με βάση την εξωστρέφεια. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης ενισχύοντας περισσότερο τη δυναμική μας παρουσία στις αγορές του εξωτερικού».

Οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας “Active Greece 2017” αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις υγιέστερες επιχειρηματικές δυνάμεις της χώρας, οι οποίες συμμετέχουν στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας.

Στην τελετή της απονομής παρευρέθηκαν o Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, o κ. Δημήτρης Μάρδας, π. Υφυπουργός Εξωτερικών, o πρόεδρος Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου, Νίκος Καραγεωργίου, o πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων, Κωνσταντίνος Γιαννίδης, o πρόεδρος του Ελληνο-Κινέζικου Επιμελητηρίου, o Γεώργιος Αυλωνίτης, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βράβευση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την εξαγωγική της δραστηριότητα

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 13:22

«ACTIVE GREECE 2017: Διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας»