Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ βραβεύεται για 8η χρονιά στα  «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2018»

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ βραβεύεται για 8η χρονιά στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2018»

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο της ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2018».

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ήταν ανάμεσα στις εταιρείες που βραβεύτηκαν με βάση οικονομικά κριτήρια που πιστοποιούν την αξιοπιστία, την υγιή επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της, την εξωστρέφεια, την κοινωνική προσφορά.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής πωλήσεων της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Περικλής Κατριβάνος ο οποίος ευχαριστώντας το θεσμό των βραβείων δήλωσε σχετικά «αυτή η διάκριση έχει ιδιαίτερα αξία για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ καθώς αποτελεί αναγνώριση της σημαντικής προσπάθειας που κάνει η εταιρεία επενδύοντας στη χώρα και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία». Στο πλαίσιο της ομιλίας του επισήμανε ότι η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά, στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού, έχοντας ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις της την τρέχουσα χρονιά. Σημείωσε δε, ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία, των προωθητικών ενεργειών και σημαντικών συνεργασιών που έχουν επιτευχθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., είναι μια πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία, με 57 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά και ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Ακολουθεί σταθερά μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας στην ελληνική και διεθνή αγορά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 13:08